Het Oisterwijks Orkest brengt muzikaal plezier

11/06/2015

Het Oisterwijks Orkest staat garant voor een breed repertoire van populaire muziek, herkenbaar en toegankelijk  voor jong en oud. De leden van HOO werken wekelijks met veel enthousiasme aan de kwaliteit van hun muziek, onder leiding van orkestleider Robert Theeuwen.  Het plezier van muziek maken delen de muzikanten graag met het publiek.  Vaak met (thema)concerten, interactief met andere culturele organisaties

Lees meer.

 

<< Vorige pagina 2-2 uit 59 Volgende pagina >>


HET OISTERWIJKS ORKEST RSS

Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van het Oisterwijks Orkest kun je jezelf abonneren op deze rrs feed.
RSS

HET OISTERWIJKS ORKEST OP TWITTER

Volg ons op twitter en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.
twitter / hoo2009